vineri, 24 aprilie 2009

VOLKSWAGEN LA SALONUL AUTO DE LA SHANGHAI 2009



Volkswagen la Salonul Auto de la Shanghai 2009


Premieră mondială pentru Passat Lingyu/lansarea în China a noului Golf Tehnologiile BlueMotion în centrul atenţiei
SUCEAVA, 24 aprilie 2009 - Noul Passat Lingyu şi noul Golf s-au aflat în centrul atenţiei standului Volkswagen la Salonul Auto de la Shanghai, care se desfăşoară în perioada 20- 28 aprilie 2009. În mod suplimentar, Volkswagen prezintă pieţei din China tehnologiile BlueMotion – împreună cu cele două consorţii constituite - Shanghai Volkswagen şi FAW-Volkswagen.
„Ne bucurăm că măsurile guvernului chinez contribuie la promovarea pieţei de automobile: în lunile februarie şi martie s-a înregistrat o evoluţie pozitivă a vânzărilor de autoturisme. Cel mai bun argument în perioadele dificile este reprezentat, fără îndoială, de inovaţii, de modele noi şi atractive pentru clienţii noştri", aşa cum a declarat prof. dr. Martin Winterkorn, preşedintele consiliului de administraţie al concernului Volkswagen AG, cu ocazia conferinţei de presă organizată la Shanghai. El a completat: „Volkswagen crede în viitorul automobilelor în China. Numai în 2009 şi 2010 vom investi 1,6 miliarde euro pentru angajaţii, fabricile şi modelele noastre atractive pentru China. Dorim să ne extindem poziţia în calitate de producător de succes de automobile şi vom reuşi cu siguranţă acest lucru."
Dr. Winfried Vahland, preşedinte şi CEO al grupului Volkswagen China: „Vânzările din primul trimestru au depăşit semnificativ aşteptările noastre formulate la începutul anului. Vom completa gama noastră de produse cu cele două modele noi produse în China – este vorba despre Passat Lingyu şi Golf. În mod suplimentar, prin adoptarea tehnologiilor BlueMotion în China, vom oferi modele cu consum minim de carburant şi nivel redus de emisii de noxe."
Passat Lingyu produs în China şi adaptat special la această piaţă a fost dezvoltat în baza modelului anterior care s-a bucurat de succes, cu respectarea cerinţelor chinezilor. Cu această ocazie s-a acordat o atenţie deosebită designului clasic, interiorului elegant, precum şi noilor strategii aplicate pentru sistemele de propulsie, cu consum şi emisii de noxe mai reduse. Astfel a fost posibilă, de exemplu creşterea puterii motorului de 1,8 litri care echipează noul Passat Lingyu de la 110 kW / 150 CP la 120 kW / 163 CP. În acelaşi timp, consumul a fost redus cu 15 procente, de la 7,3 la 6,2 litri la 100 km. Complet nou pe piaţa din China este însă modelul Golf: vândut în întreaga lume în peste 26 milioane unităţi, acest bestseller este prezentat la Salonul Auto de la Shanghai cu combinaţia foarte eficientă între propulsorul TSI de 1,4 l şi cutia de viteze DSG cu şapte trepte.


SURSA:PORSCHE ROMANIA-AUTOMITRIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu