joi, 23 septembrie 2010

VOLKSWAGEN A PREZENTAT AMAROK SINGLE CAB


Volkswagen a prezentat oficial noul Amarok în versiunea Single Cab
Volkswagen își trece în cont un nou succes de casă ce se adaugă la o lungă listă de modele apreciate. Deși nu a ajuns încă în toate colțurile Europei, noul Amarok se laudă deja cu peste 40.000 de comenzi primite până în prezent. Mai mult decât atât, ieri 22 septembrie, la Salonul de la Hanovra destinat autovehiculelor comerciale, a fost lansat oficial noul Amarok în versiunea cu cabină simplă.
Aceasta se alătură modelului cu cabină dublă, câștigător al premiului ”International Pick-Up Award" acordat tot la Hanovra de un juriu format din jurnaliști din 23 de țări aceasta fiind prima distincție de acest fel acordată în Europa unei camionete utilitare.
Amarok Single Cab se diferențiază de Amarok Double Cab la capitolul utilitate și prin faptul că dispune doar de două portiere și două locuri la interior. Cabina mai scurtă și eliminarea scaunelor spate a dus la o suplimentare a spațiului benei cu 65 de cm. Mai precis versiunea SC poate transporta doi europaleți, unul în spatele altuia, la dispoziție fiind încă 60 de centrimetri pentru depozitarea altor obiecte.
Lungimea benei este de 2.205 mm, iar spațiul dedicat pentru zona de încărcare ajunge astfel la 3,57 metri pătrați.
Ca şi Amarok Double Cab, varianta cu cabină simplă va fi disponibilă cu tracțiune spate sau 4x4 (cu diferențial Torsen). Dotarea de bază include echipamente de siguranță, precum 6 airbaguri și sistem ESP.
Partea de motorizare va oferi două unități turbodiesel de 2.0 litri ce vor genera 122 CP și 163 CP.
Preţul nu a fost anunțat și nici data lansării, însă oficialii Volkswagen au arătat că versiunea Single Cab va fi comercializată în prima jumătate a anului 2011.
Sursa;Monitorul de Suceava -on line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu