joi, 9 septembrie 2010

Volkswagen pregateste un model sub 7000 euro!


Volkswagen pregătește un model sub 7.000 de euro
Volkswagen cochetează de o bună bucată de vreme cu ideile care îi preocupă astăzi pe mulți dintre producători de succes. Un model de buget este exact ceea ce lipsește mărcii germane, determinată să aducă în fața lumii un produs calitativ, modern, dar la costuri foarte decente. În prezent, cel mai ieftin model Volkswagen este Fox, al cărui preț începe de la 9.825 de euro.
Planul constructorului auto numărul 1 din Europa este de a fabrica o mașină ce va putea fi cumpărată cu mai puțin de 7.000 de euro. Pentru a reuși, Volkswagen își va dezvolta noua mașină în parteneriat cu Maruti Suzuki, divizia indiană a companiei japoneze Suzuki, liderul local în producția de vehicule de mici dimensiuni.
Modelul de buget este conceput pentru piața din India, unde va costa mai puțin de 400.000 de rupii, adică aproximativ 6.700 de euro. Lansarea este prevăzută în următorii trei ani. Surse din interior au precizat faptul că este posibil ca pe viitor mașina ieftină să fie produsă și pentru europeni, însă aceasta va trebui să beneficieze de un design diferit și un grad de siguranță în conformitate cu cerințele la nivel european.
Volkswagen își va extinde colaborarea cu Maruti Suzuki pe mai multe planuri, subsidiara indiană urmând să primească diverse tehnologii și să profite de expertiza germanilor în domeniul motoarelor diesel. De asemenea, cooperarea celor două companii vizează dezvoltarea comună a câtorva noi modele și fabricarea de componente și subansamble în India.
Sursa:Monitorul de Suceava-on line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu