vineri, 23 iulie 2010

VOLKSWAGEN A DEZVALUIT NOUA GENERATIE CADDY


Volkswagen a dezvăluit noua generație Caddy
Volkswagen continuă să ne surprindă cu apariția unor noi modele în gamă. La doi ani după introducerea versiunii restilizate, minivanul Caddy trece la o nouă generație, lansarea oficială urmând să aibă loc în toamnă la Paris, alături de Passat Facelift.
Noul Caddy va fi disponibil din toamnă, prețul de lansare în Germania pornind de la 16.178 euro. Acesta este oferit cu șase motorizări ce cuprind un spectru variat de puteri.
Modelul va fi oferit cu ampatament standard sau lung și șase noi motoare, toate turbo, cu injecție directă.
Versiunile diesel dispun de 75 CP, 102 CP, 110 CP şi 140 CP. Unitățile îndeplinesc normele de poluare Euro 5 și sunt echipate standard cu filtru de particule. Trei motoare TDI de 102, 110 și 140 CP pot fi cuplate la o cutie semi-automată DSG, element regăsit doar pe lista de opţionale. Versiunea de 110 CP poate fi echipată standard cu sistemul de tracțiune integrală 4MOTION.
Agregatele pe benzină sunt două motoare noi din gama TSI. Ambele au o cilindree de 1.2 litri și dezvoltă 86 și respectiv 105 cai putere. Volkswagen va livra ulterior și un propulsor Ecofuel de 2.0 litri, capabil să funcționeze pe benzină și gaz natural.
VW Caddy este echipat cu ESP și lumini de zi, tapiţerie nouă şi un nou sistem de radio-navigaţie. Capacitatea maximă de încărcare este de 3.030 litri pentru versiunea cu cinci locuri, respectiv 3.880 litri pentru versiunea Caddy Maxi.
Sursa:Monitorul de Suceava-editie tiparita si on line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu