marți, 8 iunie 2010

NOUL PASSAT 2011!!!


Volkswagen ”publică” prima imagine cu noul Passat
Volkswagen pune punct dezvoltării modelului său de clasă medie. Foarte apreciat de europeni, Passat este pregătit să treacă la o nouă generație, cea de a şasea, clar orientată spre zona premium. Deși până la debutul oficial mai sunt mai bine de 4 luni, iar mașinile de teste bine camuflate cu greu lasă la vedere vreun detaliu, broșurile sunt cele de mai multe ori sursa primară de informație când vine vorba de un produs abia ieșit de sub ”tipar”.
Așa arată viitorul Passat! Este versiunea sedan, care își va face debutul în octombrie 2010.
Best-sellerul german își dezvăluie noua identitate, una încărcată de rafinament, tendință accentuată gradual începând cu ultimele două generații.
Noul Volkswagen Passat vine cu un design mai coerent și pretabil automobilului de clasă medie. Cum era de așteptat, aspectul exterior pigmentat cu elemente de stil din noua filozofie de design, promovată de Scirocco și Golf. Cu toate acestea noul Passat este vizibil influențat de liniile vârfului de gamă Phaeton, prezentat de curând în versiune restilizată.
Partea frontală, complet schimbată, abundă în ornamente cromate. Grila motor urmărește profilul capotei, iar spoilerul găzduiește proiectoare de ceață de dimensiuni generoase. Cadrul cromat de la modelul curent, care imprima un aer distinct secțiunii față, a fost înlocuit, la fel și blocurile optice cu cu tehnologie LED ce au acum cu o formă angulară și suprafață degajată întocmai limuzinelor premium.
Noul Passat va fi echipat cu aceleași motorizări care se regăsesc și pe modelul actual. Printre puținele noutăți din gamă va fi motorizarea 2.0 TSI de 270 de cai putere din dotarea viitoarei versiuni de top Passat R, care va înlocui modelul de performanță Passat R36.
În rest propulsia va include binecunoscutele unități pe benzină 1.4 TSI şi 1.8 TSI, în timp ce oferta de motoare diesel va fi alcătuită din agregatele cu injecție directă 1.6 TDI și 2.0 TDI.
A șasea generație Passat va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris. Vânzările vor demara la începutul anului 2011.

Sursa: Monitorul de Suceava-on line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu