vineri, 9 aprilie 2010

Volkswagen Polo-PREMIUL SUPREM!!!!!!!!


Volkswagen Polo este „Mașina Lumii” în 2010


Volkswagen își trece în cont încă un premiu de prestigiu. Dacă anul trecut Golf VI a câștigat premiul World Car Of the Year, la ediția din acest an producătorul german a reușit să își adjudece titlul suprem cu noua generație Polo.
În finală VW Polo s-a luptat cu doi concurenți foarte puternici: Mercedes E-Klasse și Toyota Prius. Pretendenţii la titlul „World Car of The Year” au fost selectaţi dintr-o listă iniţială care a inclus 30 de maşini. Într-o primă etapă preliminară au fost alese zece modele, după care în cea de a doua au fost admise doar trei.
Premiul Mașina Lumii în 2010 a fost acordat ieri în deschiderea Salonului Auto de la New York de către un juriu internațional format din 59 de jurnaliști din 25 de țări.
„Suntem onorați că Volkswagen Polo a fost alegerea acestui grup distins de jurați”, a declarat Martin Winterkorn președintele Volkswagen. „După triumful de anul trecut cu Golf, suntem încântați să repetăm succesul și cu noul Polo. Aceste automobile și-au adjudecat numeroase premii, câștigând aproape toate distincțiile posibile acordate în industria auto. Aceasta arată că Volkswagen se află pe drumul corect, oferind cea mai bună gamă de produse din istoria sa”, adaugă Winterkorn.
Succesul subcompactei germane este determinat în bună parte și de aspectul exterior. „Noul Volkswagen Polo fascinează în ambele sensuri – prin stilul simplu, unic, valoros în timp, plus eficiența tehnologică ridicată. Deja peste 230.000 de clienți din întreaga lume l-au comandat”, susține designerul șef Walter da Silva.
Pe lângă premiul cel mai important din concurs Volkswagen a câștigat și la secțiunea „Mașina Ecologică” a anului 2010, ce a revenit gamei BlueMotion (Polo, Golf, Passat). Jurnaliștii WCOTY au dat câștig de cauză tehnologiei germane de reducere a noxelor și consumului, în detrimentul hibridelor japoneze Honda Insight și Toyota Prius.
SURSA :MONITORUL DE SUCEAVA-ON LINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu