vineri, 9 aprilie 2010

PASSAT CC CU PACHETUL R-LINE


VW Passat CC cu pachetul R-Line disponibil de la 22.000 de euro


Volkswagen pune la dispoziţia clienţilor săi două posibilităţi de personalizare a modelelor sale. Programul Individual şi pachetul R-Line sunt singurele care oferă şansa de a completa estetic un automobil obişnuit. Passat CC este al optulea membru din familia VW care primeşte accesoriile R-Line, disponibile şi pe Golf, Scirocco, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant şi Touareg.
Germanii au conceput câteva elemente sportive care „truchează” sportivitatea versiunii coupe.
Jantele Mallory de 18 inch aflate pe pneuri 235/45, spoilerul restilizat vopsit în culoarea caroseriei şi noile praguri laterale oferă o imagine mai sofisticată popularului Passat CC. O altă schimbare aplicată tot la exterior este dată de stopurile fumurii şi emblema R-Line fixată pe aripi.
La interior, modificările sunt mai puţine, dar la fel de intense din punct de vedere vizual. Volanul a fost înlocuit cu unul acoperit cu piele şi stilizat într-o manieră proprie gamei R-Line. Inserturile metalice, scaunele tapiţate cu piele fină, finisajele atent executate ale noilor elemente sportive, întregesc atmosfera plăcută din interior.
Passat CC R-Line este disponibil la un preţ de 22.000 de euro pentru versiunea TDI de 2.0 litri dotată cu o transmisie manuală cu şase trepte.
Versiunea accesorizată R-Line poate fi comandată și de către clienți din România-si la distribuitorul Volkswagen-AUTOMITRIC Suceava
Sursa: Monitorul de Suceava-on line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu