sâmbătă, 11 iulie 2009

VOLKSWAGEN CRAFTER-INCREDIBIL DE PUTERNIC!

Volkswagen Crafter
Incredibil de puternic!
Cine este el?
Revoluţie in loc de evoluţie: în ceea ce priveşte tehnologia, siguranţa, economia si design-ul, noul Volkswagen Crafter a depasit asteptarile specialistilor auto si ale celor care sunt familiari cu marca si modelul anterior. Designul indraznet face din succesorul modelului LT un autovehicul comercial inconfundabil.

Spaţiu
Crafter este o completare ideală a gamei Transporter. Cu mase totale de 3.5 şi 5.0 tone, modele de bază Crafter 35 şi Crafter 50 acoperă o gamă largă de utilizări. Crafter este disponibil în doua versiuni de ampatament - 3665 şi 4325 mm, şi un model nou cu consolă lungită pentru varianta Furgon. Acoperisul este şi el disponibil în trei variante: normal, înalt şi supraînaltat, oferind o înălţime maxima de încărcare de la podea la acoperis de 2140 mm. Volumul compartimetului de încărcare variază acum de la 7.5 la 17 mc, depăşind modelul predecesor cu pana la 25%.
Nu doar în termeni de volum atige noul Crafter performanţe demne de record. Uşa culisantă a compartimentului de marfă are o deschidere de 1300 mm, iar dimensiunea de încărcare între arcade pentru versiunea echipata cu roţi “supersingle” este de 1350 mm, cifre de top în categorie. Acest tip de roti, disponibile optional pe varianta de 4,6 t, nu numai ca reprezinta o premieră, dar in comparatie cu obisnuitele anvelope duble economisesc spaţiu şi greutate, reducând pe partea din spate rezistenţa la înaintare. Alături de oferta generoasă de spaţiu, există o gamă variată de dotari opţionale ce permite personalizarea specifică a Crafter-ului în funcţie de utilizare.

Motorizări şi transmisie
Volkswagen îşi bazează gama autovehiculelor comerciale pe noile motoare TDI, renumite pentru fiabilitate şi economie de carburanti. Aceste propulsoare integreaza în premieră tehnologia Common Rail. Toate versiunile folosesc motoare cu cinci cilindri de 2.5 litri. Gama de performanţe este conceputa pentru a satisface toate cerintele clienţilor. Astfel, exista disponibile trei variante de motorizari ce dezvolta 109, 136 si respectiv 163 CP.
Noile motoare sunt economice şi au costuri de întreţinere mici. Ele indeplinesc normele Euro 4 de poluare, fiind echipate in dotarea standard cu filtru de particule şi convertor catalitic.Incepand din toamna acestui an, Crafter 50 va indeplini norma de poluare Euro V, ceruta prin legislatie.
Crafter foloseşte o transmisie manuală in şase trepte. Schimbătorul de viteze este tip joystick, poziţionat în bord, lângă volan, pentru o operare facilă. Ca opţiune se poate monta o cutie de viteze automată SHIFTMATIC ® pentru motorizările de 109 CP si 136 CP. Aceasta îmbina confortul cutiilor de viteze clasice cu performanţe specifice celor mecanice.

Confort
Echiparea standard include: inchidere centralizată cu telecomandă si geamuri actionate electric. Spaţiile de depozitare sunt exemplar realizate. Compartimentele cu deschideri ample şi spaţii speciale pentru sticle de băuturi, torpedoul generos, toate fac parte din dotarea standard, ca si spaţiile de depozitare situate deasupra parbrizului si numeroasele suporturi pentru pahare.

Sigranţă
Nu numai confortul este la un nivel ridicat, ci şi siguranţa. Ampatamentele lungi şi ecartamentul mărit asociate cu direcţia precisă formează o bază excelentă pentru un autovehicul de o siguranţă exemplară in rulare.
Frânarea este asigurată de un puternic sistem ce acţionează roţile de 16“ şi este asistată de o serie de sisteme electronice. Toate modelele Volkswagen Crafter dispun in standard de airbag sofer, ABS, sistem antipatinare (ASR) si program elctronic de stabilitate (ESP). Acesta din urma inglobeaza acum functii noi, cum ar fi recunoasterea nivelului de incarcare.
Volkswagen Crafter oferă şi o gamă bogată de elemente de siguranţă pasivă. Toate scaunele au tetiere ajustabile şi centuri de siguranţă pretensionate în trei puncte. Airbagul pentru şofer este oferit în echiparea standard şi există opţiunea pentru airbag pasager şi airbaguri laterale. În cazul unui impact, energia se transmite zonelor deformabile, iar sistemul de ancorare a încărcaturii asigură securitatea acesteia în cazul unui impact.

Acum, Crafter poate fi achizitionat de la AUTOMITRIC-Distribuitor Volkswagen incepand de la 18,095 euro fara TVA.
TEL 0230550000
Consilier vanzari ADI PAULIUC Tel-0747496009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu