vineri, 10 iulie 2009

COMUNICAT DE PRESA


Sos. Suceava-Falticeni km.2
Tel: 0230 550000
Fax: 0230 550011
www.automitric.ro


COMUNICAT DE PRESA
In cadrul programului „CLASA LIDERILOR PENTRU BUCOVINA”Consiliul Judetean Suceava in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al judetului Suceava a organizat o scoala de vara pentru tinerii cu performante deosebite avand ca obiectiv sprijinirea tinerilor in scopul dobandirii unor cunostinte si abilitati de lider necesare promovarii in domenii de organizare si functionare a societatii.
Institutiile vizate sunt ,pe linga Consiliul Judetean,Prefectura,Institutiile descentralizate ale statului, si agentii economici cu performante notabile.
Astfel, Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava,a invitat si firma AUTOMITRIC,-Distribuitor autorizat Volkswagen,sa participe la acest proiect.
In cadrul pregatirii practice ,elevii cu performante deosebite vor vizita firma,joi,16 iulie 2009,vor purta discutii cu factorii decizionali din firma,vor lua contact cu procesul de munca desfasurat la AUTOMITRIC,vor trage concluzii ,iar la sfarsit vor primi din partea firmei albume si suveniruri de la Volkswagen!
Pentru AUTOMITRIC,acesta este un bun prilej de a cunoaste si de a promova tinerii pentru dobandirea de catre acestia a cunostintelor si abilitatilor de lider ,precum si de ai ajuta in ceea ce priveste orientarea propriei cariere catre oportunitatile pe care le ofera firma.

Director marketing,
Radu Vasile Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu