duminică, 5 aprilie 2009

WEEKEND LA SHOPPING CITY...















Weekendul care tocmai s-a incheiat,a dat,startul ,la Shopping City Suceava,campaniei aniversare "Sarbatorim 1 an de shopping impreuna",campanie la care AUTOMITRIC este partener.Campania a inceput ,prin instalarea ,in Piata Mare din cadrul complexului comercial,al marelui premiu:un Volkswagen Polo.
Si pentru a risipi emotiile celor care vor avea posibilitatea de a castiga acest model,AutoMitric a initiat sesiuni de drive test,cu modelul mai sus amintit!

Dar,campania nu s-a oprit aici.Tot sambata,4 aprilie,a avut loc un eveniment monden deosebit: "Spring Fashion Show",eveniment in cadrul caruia,toate brandurile care detin magazine in incinta Shopping City ,au avut posibilitatea sa si le prezinte,in cadrul unei frumoase parade de moda.Invitat special:desigenrul STefan Musca ,care a prezentat si colectia sa vestimentara alaturi de Daniela Crudu(pentru cei ce nu stiu,partenera de show a lui Razvan si Dani,de la Antena 1),personaj care dealtfel este si una din beneficiarele tinutelor concepute de cunoscutul designer.
Gazdele evenimentului si prezentatorii acestuia: Razvan si Dani!Doriti sa vedeti cum a fost,accesati

Duminica,5 aprilie, a avut loc o expozitie canina,combinata cu un concurs,in parcarea Shopping City! Chiar daca vremea a fost prea calduroasa pentru unele din frumoasele exemplare,acestea au facut fata cu brio cerintelor! Puteti admira cateva din "vedetele" de la expozitia-concurs,accesand
Si...campania continua!!!
Multumiri lui Daniel Cezar,care s-a ocupat de transportul colectiei vestimentare a designerului Stefan Musca!



























































































































































































































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu