duminică, 5 aprilie 2009

WEEKEND LA IULIUS MALL....



Printre multiplele manifestari care au avut in acest weekend si la Iulius Mall Suceava,unul a atras atentia iubitorilor fotbalului,sportului de masa in general:"Cupa Cartierelor " la fotbal,competitie ce a reunit la start echipe de tineri din toate cartierele Sucevei.Beneficiind de suportul Iulius Mall,Quartz Caffe si Politia Romana,organizatorii,(http://www.gazetasv.ro/) au reusit sa duca la bun sfarsit o competitie foarte disputata.


Iar la sfarsitul acesteia,AUTOMITRIC a premiat campionii: echipa cartierului din Areni,obtinand victoria dupa executarea loviturilor de departajare.


Deasemenea AutoMitric,a mai premiat golgeterul competitiei,cel mai bun portar si cel mai tehnic jucator.
Pacat insa,ca au fost lasati sa joace si jucatori legitimati la diferite echipe mari,stricand poate bucuria unor copii de a se afla acolo,in"fata".
Una peste alta insa,a fost o manifestare reusita.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul organizatorilor,insa daca doriti sa vedeti fotografii de la desfasurarea finalei mici,finalei mari si a festivitatii de premiere,accesati


http://picasaweb.google.com/radone.ianovici/CupaCartierelorLaFotbal#





Mult succes in continuare celor care iubesc miscarea sportiva !

Un comentariu:

  1. Se pare că şi dvs. aţi avut un weekend plin nu numai eu :D A fost o bucurie să mă reîntorc acasă pentru un weekend aşa frumos...

    P.S. Ce mare s-a făcut campionul dvs. de când nu l-am mai văzut!! ;))

    RăspundețiȘtergere