miercuri, 8 aprilie 2009

HAI LA SHOPPING ...3




Astazi am iesit din nou la ..shopping.De data aceasta cu Volkswagen Polo, cu Simona si Ionut ,si cu doamna Brindusa Bialy,sefa Complexului BLIJDORP ROMANIA.Pentru cei care nu stiu ce inseamna BLIJDORP Romania,vor afla tot de la mine,insa intr-un alt articol.Acum ne ocupam strict de...cumparaturi!!Asadar,"inarmati" cu rabdare datorita traficului intens si .."blocati" pe unele strazi din centru,am pornit cu totii catre Shopping City .
Fireste,am intarziat putin( de data asta noi,oaspetii!!!) ,fapt pentru care Lorelai ne-a "taxat" cu cate o cafea fierbinte si un ceai asisderea,oferit la Sueta Cafe(de data asta!!!!!) .

Dupa obisnuita "socializare" inainte de shopping ,fiecare a pornit intr-o alta directie,cu destinatie precisa: doamna Brindusa alaturi de Simona ("urmarite" de Ionut) la cumparaturi,Lorelai,la celebrul ei birou de marketing,iar eu...eu la ale mele,urmand sa revin pentru a "recupera" protagonistii shoppingului de azi!

Mai multe ve-ti afla la ora de difuzare a emisiunii "Hai la shopping.." de luni 20 aprilie,si in reluarile oferite de PLUS TV Suceava,dar,pentru mine,plimbarea de azi,a insemnat posibilitatea de a cunoaste un om deosebit,care face fapte deosebite ,in fiecare clipa a existentei sale.Dar despre asta,intr-un articol viitor!!Pentru conformitate,obisnuita poza ...de final!

A consemnat Radu Vasile Ianovici,director marketing si PR AUTOMITRIC

Un comentariu:

  1. Da, o noua zi de shoppping, o noua zi in care cunoastem oameni, personalitati ale Sucevei:) Pentru informatii..urmariti emisiunea...Cat despre pozele de final, ma gandeam ca voi iesi cu ochii inchisi si atunci chiar nu v-as fi iertat daca le postati..hehe..Asa insa...multumim

    RăspundețiȘtergere