luni, 13 aprilie 2009

CURSA BEBELUSILOR ..LA IULIUS MALL


Cind scriu aceste randuri...cred ca bebelusii care au participat la aceasta competitie,dorm linistiti in patuturile calde de acasa,insa pentru ca ...au fost adevarati sportivi,adevarati campioni,merita sa scriem despre ei!!

Duminica,La Iulius Mall,Pampers,a organizat o campanie de promovare a produselor proprii,printre altele,oferind si posibilitatea micutilor de pana la 3 ani sa-si castige singurei "portia" necesara de Pampers!,pusa in joc la ,de acum ,celebra Cursa a bebelusilor!!!

Premiile oferite de Pampers,au fost frumoase,pe masura eforturilor depuse de cei mici,cat si de mamici si tatici deopotriva!

Cursa Bebelusilor de la Iulius Mall,a fost un succes,ceea ce a determinat Pampers,sa nu se opreasca aici,ci,sa dea startul unei noi Curse ,marti ,21 aprilie,incepand cu orele 10.00,tot in incinta IULIUS MALL Suceava.Asa ca,va asteptam,pe cei care aveti copilasi cu varste de pana la 3 anisori,sa veniti LA ...CURSA BEBELUSILOR!!

Si marti,ca dealtfel si duminica care tocmai a trecut,cursele se vor tine din ora in ora,iar daca ,pe 12 aprilie au avut loc 5 curse,speram pe ,21 aprilie sa le dublam!

Si...poate va intrebati ce caut eu in toate astea? Ei bine,eu am fost ..".maestrul de ceremonie","antrenorul" celor mici si "sfatuitorul" mamicilor care si-au inscris copiii in concurs,alegand astfel un mod placut de distractie in weekend!Si util ,in acelasi timp!

O provocare pentru mine,nu-i asa? Oricum ,nu e prima,si nu va fi nici ultima!
V-am pregatit si o mica galerie foto! Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu