luni, 13 aprilie 2009

CADDY SI CADDY MAXI APRECIATE DE PROFESIONISTI!


Modelele Caddy şi Caddy Maxi apreciate de profesionisti !

Caddy Maxi a fost desemnat modelul de transport KEP al anului 2009
Caddy a obţinut premiul acordat modelelor de flotă pentru anul 2009
Bucuresti, 13 aprilie 2009 – În domeniul serviciilor de curierat, precum şi al experţilor în domeniul flotelor, Caddy rămâne în continuare modelul cel mai căutat din clasa din care face parte. La salonul AMI organizat la Leipzig, profesioniştii din ambele branşe au acordat primul loc acestui model destinat livrărilor de mărfuri în mediul urban, produs de Volkswagen Autovehicule Utilitare.
În cadrul salonului AMI organizat la Leipzig, 30 de specialişti din domeniul serviciilor de curierat, al livrărilor rapide şi din sectorul poştal (KEP) au evaluat în detaliu în total 21 de modele prin intermediul unui test practic cu o durată de două zile. La invitaţia revistelor de specialitate "KEP aktuell", "Transporter Magazin" şi "trans aktuell", experţii au testat comportamentul de rulare şi confortul, precum şi funcţionalitatea şi randamentul autovehiculelor. După nu mai puţin de 486 curse de verificare şi peste 7.290 de kilometri parcurşi, Caddy Maxi a fost desemnat cel mai bun model la categoria autovehiculelor destinate livrărilor de mărfuri în mediul urban urmat în clasament de locul doi, ocupat de modelul Caddy „normal” produs de Volkswagen Autovehicule Utilitare.

Premiul pentru flote acordat de revista „Autoflotte“
De asemenea, în cadrul salonului AMI Leipzig, revista specializată în domeniul parcurilor auto „Autoflotte“ a acordat premiile stabilite în urma voturilor exprimate anual de cititori. Peste 4.700 de cititori ai revistei au desemnat modelele favorite la 14 categorii de autovehicule. La clasa modelelor compacte destinate livrărilor de mărfuri, majoritatea voturilor au optat pentru Caddy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu