luni, 23 martie 2009

NOUTATI DE LA VOLKSWAGEN

Volkswagen lansează Passat Individual de la 34.800 de euroAuto -


Volkswagen poate satisface exigenţele unor clienţi foarte pretenţioşi, dacă nevoia o cere. Tocmai din acest motiv, linia de modele Individual vine în întâmpinarea consumatorilor mai capricioşi care vor calitate autentică, dar nu sunt dispuşi să plătească preţul unei maşini premium.
Începând din acest an programul de personalizare Individual, este disponibil şi pe cea mai frumoasă versiune Passat, respectiv Comfort Coupe sau cum este cunoscută de toată lumea Passat CC.
Vorbim despre cel mai luxos coupe în patru uşi de la Volkswagen, care emană o doză suplimentară de rafinament şi excelează prin varietatea de dotări. Practic aici punctează versiunea de top Passat CC Individual, la partea de imagine şi echipamente. Dacă la primul capitol cuvintele sunt de prisos, la cel de al doilea putem spune că nemţii au ce să-şi impresioneze fanii, printre ei posibili clienţi.
Programul de personalizare Individual include inserţii cromate plasate la nivelul mânerelor şi a comenzilor electrice pentru geamuri şi oglinzi. O culoare specială pentru caroserie, nuanţa perlată de albastru închis - Moonlight Blue, conferă la propriu o strălucire de diamant.
Din fabrică versiunea Individual dispune de jante din aliaj de 18 inch, însă opţional este disponibil şi un set jante de 19 inch cu un aspect unic. Designerii s-au aplecat mai mult asupra habitaclului decât la exterior, versiunea personalizată reuşind să reflecte la interior o atmosferă plină de bun-gust. Scaunele, cu şase moduri de reglaje şi memorie, pot fi tapiţate cu piele Nappa de culoare crem, iar marginea e ornată tot cu piele, neagră de această dată, foarte moale şi plăcută la atingere. Cotierele din garnisajele panourilor laterale sunt de asemenea îmbrăcate în piele de culoare crem, nuanţă şi material regăsit opţional pe volan şi schimbătorul de viteze. Culoarea negru predomină pe bord, consolă, covoraşe şi panourile portierelor.
Un pachet de elemente cromate şi inserturi extrem de rafinate decorează interiorul cu eleganţă, conferind o notă de exclusivitate şarmantului coupe. Pachetul de accesorii mai include lumini de ambianţă fixate pe portiere pentru a ilumina emblema Individual.
Passat CC este cel de al patrulea model din gama Individual după Eos, Touareg şi Passat. Versiunea de faţă este comercializată în Germania, la un preţ de pornire de 34.800 de euro. Passat CC Individual va fi introdus gradual până la sfârşitul lunii iulie pe toate pieţele europene.

SURSA:MONITORUL DE SUCEAVA -on line!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu