luni, 23 martie 2009

INAUGURARE CITY GALLERY



VERNISAJ SI INAUGURARE


Luni,23 martie 2009,incepand cu orele 19.00,la Shopping City Suceava,a avut loc inaugurarea unei moderne galerii de arta,care ,incepand de astazi,va gazdui evenimentele mondene ,si nu numai ale celor pasionati de arta ,frumos,eleganta si stil.Amenajata cu gust si discretie ,intr-un spatiu generos,"City Galery"caci asa se numeste frumoasa locatie ,a reunit,la deschidere ,circa 150 de admiratori ai frumosului,ai artei desenului si picturii.Si cum putea altfel,sa fie inaugurata o astfel de locatie,daca nu printr-un act cultural deosebit? Vernisajul unei expozitii de pictura ,desen si arta plastica contemporana a artistilor Filialei Suceava a Uniunii Artistilor Plastici,a fost consimtirea unui vis al artistilor ,dar si al celor care fac parte din echipa Shopping City Suceava:locul unde arta va fi ,de acum incolo,la ea acasa!

Data spre utilizare intr-un timp scurt,locatia poate gazdui nu numai expozitii,ci,printre altele,intruniri de afaceri,conferinte de presa,reprezentatii de teatru,vizionari de film,lansari de carte,colectii de moda,etc.

Ca o concluzie,"City Gallery" de la SHopping City Suceava,va fi ,de azi,centrul cultural al celor care ,isi pot regasi identitatea prin arta! Mult succes celor care au pus suflet la inaugurare!

Si multumiri pentru invitatia adresata !

Cateva fotografii de la eveniment gasiti accesand :
http://picasaweb.google.com/radone.ianovici/CITYGALLERYLASHOPPINGCITY#



A consemnat ..

Radu Vasile Ianovici,director marketing si PR AUTOMITRIC SUCEAVA,prezent la eveniment!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu