joi, 10 martie 2011

Si a fost...8 MARTIE!



Marti,8 Martie ,Distribuitorul Volkswagen AUTOMITRIC,a dorit sa marcheze,intr-un mod cat se poate de placut si original,in acelasi timp,sarbatoarea feminitatii.

Doamnele si domnisoarele,participante la trafic, atat la volan cat si in calitate de pietoni, care au fost oprite de catre agentii de politie ,au ramas placut surprinse atunci cand au primit flori si cate o felicitare de la reprezentantul Volkswagen,insotite de urarile cele mai frumoase,acum in prag de primavara.

Printre emotiile evidente si uneori nedumerirea in ceea ce priveste motivul pentru care au fost oprite,toate femeile au adresat cuvinte de multumire si s-au aratat impresionate de gestul celor de la AUTOMITRIC,in parteneriat cu Politia Rutiera.

„Am dorit sa continuam o traditie veche de 6 ani,prin care Volkswagen si Politia Rutiera sarbatoresc ,intr-un mod deosebit,Ziua Femeii.Am dorit sa transmitem respectul si aprecierea noastra tuturor mamelor,sotiilor,prietenelor,fiicelor,care ne fac viata mai frumoasa,acelor femei care ,in ciuda problemelor cu care se confrunta zi de zi societatea romaneasca,reusesc,de fiecare data ,sa ofere zambete si sa aduca o raza de speranta in casele noastre.Speram ca acest gest simbolic sa isi gaseasca continuitate si in anii urmatori” ne-a declarat Directorul de Marketing al firmei ,d-nul Radu Vasile Ianovici.

Actiunea s-a desfasurat atat in mun.Suceava cat si in Mun.Radauti.

Surprizele nu s-au oprit insa aici. Asociatia „Bucovina Fly Club” ,care isi desfasoara activitatea sub patronajul aceleiasi firme,a oferit ,in cursul zilei de ieri,flori, felicitari tuturor femeilor care lucreaza in cadrul societatii precum si celor care lucreaza in cadrul Aeroportului Suceava.Nimic neobisnuit pana aici,veti spune.Surpriza ,a fost insa una…la inaltime!Toate cele prezente in hangarul clubului din incinta Aeroportului,au primit cadou cate un zbor de agrement,cu avioane usoare,alaturi de pilotii care activeaza in cadrul clubului !

Si toate doamnele si domnisoarele au fost…LA INALTIME,primind cu aplauze si calde multumiri fiecare decolare si aterizare a aparatelor de zbor!

Alaturi...o mica galerie foto!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu