luni, 11 octombrie 2010

TOUAREG EXPERIENCE TOUR 2010-MOLDOVA


Aveam sa traiesc o experienta unica alaturi de cei ce iubesc Touareg-ul.Nu spun ca sunt strain de acest model,ba chiar am urcat ,in 2004,la volanul unuia dintre primele modele lansate in Romania.De atunci,insa si pana azi,cand Volkswagen Touareg este deja la a treia generatie,sau schimbat multe!In primul rand,Noul Touareg,este de o eleganta aparte.Noul Touareg are un comportament la traseu deosebit,iar cand mai ai si ocazia sa-l testezi pe un traseu montan ,cu valente atat de off road cat si on road,cand ai sansa sa prinzi patru anotimpuri intr-o singura zi!(caci asa s-a intimplat pe parcursul traseului!!), totul este desavarsit!!!

TOUAREG EXPERIENCE TOUR 2010!

Locatia de intalnire a "impatimitilor" de Touareg:Gura Humorului

Traseu:Gura Humor-C-lung Moldovenesc-urcare pe Masivul Rarau(1654m!)prin Izvoru Alb-statia meteo-Rarau-coborare prin Chiril-Valea Bistritei-Dorna Arini-Vatra Dornei(cu un frumos popas la Poiana Izvoarelor)-si intoarcere pe sosea prin Mestecanis,-C-lung Moldovenesc-Gura Humor.

Lungime traseu:aprox.185 km

Vremea:Dimineata-primavara,la pranz-vara si apoi iarna!-dupa-amiaza-toamna tarzie in toata regula!
Participanti:23 Volkswagen Touareg,2 Volkswagen Amarok,posesori de Touareg,viitori posesori de Touareg,familii dornice de aventura,personal tehnic si organizatoric de la TAIFUN OFF ROAD CLUB,PORSCHE ROMANIA,consilieri vanzari de la distribuitorii VOLKSWAGEN din zona,reprezentanti ai mass mediei(AUTOPLAY,Monitorul de Suceava,TV Radauti) si ,fireste EU,cel care va scriu aici!
Poate pare greu de inteles,dar asa a fost!

La ora cand scriu aceste randuri.Touaregii se odihnesc la showroom-ul reprezentantei Volkswagen din Suceava,gata de o noua aventura! In alta zona a tarii,fireste!

Insa,cum a fost la TOUAREG EXPERIENCE TOUR 2010-MOLDOVA-va las sa vedeti in imaginile de alaturi!

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu