luni, 13 septembrie 2010

Volkswagen Sharan-primul model din noua generatie a fost livrat


Volkswagen a livrat primul model din noua generație Sharan
Volkswagen își împrospătează portofoliul cu un model nou a cărui celebritate și imagine o depășește cu mult pe cea a concurenților săi. În cei 15 ani care au trecut de la lansarea sa, toți aflați sub amprenta primei generații, Sharan și-a dovedit utilitatea și caracterul practic pe fondul unui automobil creat în jurul familiei. Noua serie își face deja simițită prezența odată cu lansarea primului exemplar în Germania.
Monovolumul a fost lansat printr-o amplă manifestare de genul ”Porți Deshise” desfășurată sub motto-ul ”weekendul aparține familiei”. La numai două zile de la acest eveniment, Volkswagen a reușit să livreze primul Sharan, minivanul pășind cu dreptul în acest nou început de carieră.
Comenzile pentru a doua generație a acestui vehicul se primesc de la sfârșitul lunii martie.
În Germania, noul Sharan este livrat la un prețmai mic decât al vechiului model, clienții urmând să plătească 28.875 de euro pentru versiunea de intrare echipată cu motorul 1.4 TSI de 150 de cai putere.
Până acum, peste 600.000 de clienți din întreaga lume au devenit proprietarii unui VW Sharan. În mod tradițional, Volkswagen pune la dispoziție trei linii de dotări: Trendline, Comfortline și Highline. Monovolumul este disponibil cu două motorizări pe benzină și două turbodiesel și poate avea tracțiunea pe puntea față sau integrală cu tehnologia 4Motion.
Partea de transmsie este completată de o cutie manuală cu 6 trepte sau semi-automată DSG cu 7 trepte.
În echiparea de serie, toate modelele oferite pe noul Sharan dispun de sistemul start-stop și de recuperare a energiei cinetice. Farurile bi-xenon cu lumini pentru timp de zi, cu tehnologie LED, și șasiul adaptiv cu control electronic DCC demonstrează nivelul tehnologic atins de noua generație.
Volkswagen oferă două variante, una cu cinci locuri și o alta cu şapte locuri.
Noul vehicul de familie poartă o amprentă personală, dacă ne referim la detaliile secțiunii frontale și ale profilului. Proporțiile generoase îi conferă o imagine puternică, iar suprafețele „curate” sugerează încredere. Pentru prima oară Sharan apelează la uși glisante, o soluție mult mai comodă și practică pentru accesul pasagerilor din spate.

Sursa:Monitorul de Suceava-on line si print

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu