joi, 13 mai 2010

Volkswagen va prezenta NOUL PASSAT pe 30 sept.2010

Volkswagen va prezenta oficial noul Passat pe 30 septembrie
Volkswagen va aduce la finele lunii septembrie forma revitalizată a celui care se opune cu toate forțele în fața lui Ford Mondeo, Opel Insignia, Toyota Avensis. Și cum toamna se numără bobocii, intrarea noului Passat în scenă va fi cât se poate de bine venită într-un moment în care vânzările gamei își păstrează constanța de la o lună la alta.
Lansarea oficială va avea loc la Paris, pe 30 septembrie, zi în care salonul auto își va deschide porțile. Noul Volkswagen Passat va fi disponibil câteva săptămâni mai târziu, data precisă a lansării comerciale urmând a fi anunțată tot cu prilejul acestui eveniment. Unii dealerii susțin că până de Anul Nou vor fi disponibile în Europa ambele versiuni, sedan și break.
Din punct de vedere estetic, vom asista la o actualizare în conformitate cu rețeta regăsită pe Golf: blocurile optice cu linii angulare, grilă subțiată, prize de aer ceva mai generoase. Anumite părţi, cum ar fi acoperișul și capota vor fi neschimbate.
Partea de propulsie va fi orientată spre eficiență, însă inginerii VW spun că motoarele se vor remarca și prin nivelul redus de zgomot. Mai silențioase și economice, unitățile viitorului Passat vor putea îndeplini cu ușurință noile norme de poluare, fără ca performața să fie afectată. Versiunea de bază va fi o motorizare 1.2 TSI de 105 cai putere, ce va înlocui motorul atmosferic de 1.6 litri. Volkswagen va mai oferi și unitatea pe benzină 2.0 TFSI de 211 CP.
Gama TDI va alinia versiuni 2.0 TDI și 1.6 TDI, cu sistem common-rail și injectoare piezo de ultimă generație.
O versiune electrică sau hibridă nu este planificată mai devreme de 2015.
Noul Passat promite o agilitate mai bună și o manevrabilitate superioară. Printre dotările opționale de care va beneficia mașina de clasă D, enumerăm, un sistem de camere video pentru mersul înapoi, pilot automat și lumini inteligente.
Sursa:Monitorul de Suceava-on line

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu