joi, 20 august 2009

AUTOMITRIC A LANSAT NOUL POLO





COMUNICAT DE PRESA
Miercuri,19 august 2009,AUTOMITRIC,Distribuitor Volkswagen ,a lansat,pe plan local,NOUL POLO.
Dupa premiera consemnata in martie 2009,la Salonul auto de la Geneva,si lansarea pe plan national,din data de 30 iulie a.c.,Noul Polo a fost lansat si la Suceava,in cadrul unui eveniment deosebit ,precedat de o conferinta de presa,la care au participat ,intr-un numar foarte mare,reprezentanti ai mass-mediei din judetele Suceava,Botosani si Iasi,jurnalisti specializati in domeniul auto, principalii colaboratori din piata asigurarilor auto ,precum si intreg staff-ul celui mai mare complex comercial din Suceava,Shopping City.
Dupa lansare,s-au acordat interviuri,s-au efectuat sedinte foto,iar intreaga asistenta a putut efectua test-drive cu NOUL POLO.
Dealtfel,acesta a fost inceputul unor sesiuni prelungite de drive test cu modelul sus amintit,care vor fi efectuate zilnic ,pentru toti cei care doresc sa cunoasca acest model,cu plecari atat de la Suceava,show-room Volkswagen,Sos.Suceava-Falticeni,km 2,precum si din Botosani,Str.Primaverii nr.35.
De asemenea ,vor mai avea loc sesiuni de drive –test cu plecare din parcarea Shopping City Suceava,acolo unde AUTOMITRIC,are deschis birou permanent si unde,un consiler de vanzari va sta la dispozitie,zilnic, intre orele 10.00-17.00.
Reprezentantii mass mediei s-au declarat incantati de NOUL POLO.
Pe aceasta cale,AUTOMITRIC,distribuitor Volkswagen, multumeste in mod deosebit tuturor participantilor la eveniment.
Director marketing,
Radu Vasile Ianovici
Auto Mitric
Sos. Suceava > Falticeni
DN2 E85 km.2 720284
tel: 0230-550000 : fax 0230-550011 mailto:radu@automitric.ro http://www.automitric.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu