vineri, 19 iunie 2009

HAI LA SHOPPING...10,11 si...12!!!!!!!!!







Dupa cum ati observat,fireste,"Hai la shopping" ,de acum obisnuita si in acelasi timp deosebita emisiune de la TV PLUS Suceava,realizata in colaborare cu Shopping City Suceava,si avandu-i colaboratori pe AUTOMITRIC -Distribuitor Volkswagen,a filmat intr-un ritm atat de intens,incat ,eu,un umil participant la asemenea emisiuni nici nu am apucat sa mai scriu cate ceva pe aici!!
Asadar si prin urmare,invitati,pe parcursul celor 3 editii,au fost:(nu stiu daca aceasta e ordinea,...dar ce mai conteaza!): Mona Sandulescu-Director adj.la D.G.A.S.P.C Suceava(adica la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului!),d-nul Mihai Coman-Director al Directiei pentru Sport Suceava si,nu in ultimul rand ,d-na Camelia Iordache,Presedinte (dar care face voluntariat,retineti!) al Organizatiei "SALVATI COPIII" din Suceava.
Emisiunile au fost filmate,(de data aceasta fiecare in dreptul lui facandu-si treaba!) fara nici un fel de probleme,dvs.cei care cititi aceste randuri ,urmand a le viziona la TV PLUS Suceava,in fiecare luni de la orele 20.00,si in reluare in zilele de amrti joi si sambata! Vizionare frumoasa si...ENJOY!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu