marți, 26 mai 2009

HAI LA SHOPPING ..9!

























HAI LA SHOPPING ..DE 1 IUNIE!






Eeeei,...emisiunea asta e una cu totul si cu totul speciala!De ce,va ve-ti intreba?E simplu! Pentru ca...e o emisiune de shopping destinata exclusiv copiilor!!!
Protagonistii ? 3 copilasi simpatici,o fetita si doi baieti,au fost farmecul ,cireasa de pe tort,dulceata de capsuni,ma rog,cum vreti sa va mai spun ca sa "salivati" si acum si cind ve-ti urmari emisiunea! De placere,fireste!
Am mers cu copiii la shopping la "bordul" unui Volkswagen Caddy,pentru ca,desi face parte din categoria Autovehicule Comerciale,Caddy Life se preteaza ca o minunata masina de familie,in care si copiii se simt excelent!Spatiu suficient,confort deosebit,aer conditionat,muzica de calitate,auditie perfecta,ce ar mai putea cere un copil de la un astfel de vehicul?Doar..."Hai la shopping!"
Si binenteles,au pornit-o la cumparaturi,cu elanul specific copilariei,Alexandra,Rares si Andrei,...Cei 3 care au speriat....SHopping City !(daca ar fi sa parafrazam titlul unui western celebru!)
Daca s-au descurcat sau nu,daca s-au comportat ca niste adevarate vedete,nu va ramane sa aflati decat daca ve-ti urmari emisiunea care se va difuza pe 1 Iunie la orele 20.00 la TV PLUS,si in reluare in zilele de marti,joi si sambata,la orele 13.30,23.00 si 17.00
Pina atunci,cateva poze de final,si din cadrul filmarilor!Vizionare frumoasa prieteni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu