sâmbătă, 16 mai 2009

HAI LA SHOPPING ..6 si 7







"Hai la shopping!"...emisiune deja cunoscuta in randul pasionatilor de shopping,cat si ai celor care urmaresc periodic postul de televiziune TV PLUS Suceava,a "consumat" deja inca doua editii,la care eu,mai "lenes" din fire,am ramas dator cu cateva cuvinte ,despre cele doua evenimente.!(ba,chiar 3 editii au fost filmate,dar....despre ultima...vom scrie la urmatorul articol!!!)

Asadar,in"Hai La shopping"editia cu nr.6 ,d-na Doinita Cocris,Presedinta Colegiului Farmacistilor ,a iesit la cumparaturi impreuna cu realizatorii emisiunii,cu noi...si cu un frumos AUDI A 3! La Shopping City Suceava,locul de destinatie ,ne-a asteptat..."in lipsa"fireste! gazda noastra,care,fiind"prinsa" intr-o sedinta ,ne-a lasat sa socializam fara ea,cu invitata emisiunii!

Lucrurile au decurs insa,normal...ceea ce nu ne face decat sa va adresam invitatia de a urmari emisiunea,realizata de TV PLUS Suceava,Shopping City,si ,la care ,partener este AUTOMITRIC!
In "Hai la shopping ...7"....invitat cu "greutate"!!! Viceprimarul Sucevei ,Lucian Harsovschi,a acceptat cu mare amabilitate invitatia de a face shopping impreuna cu Simona si Ionut(ultimii doi,fireste ...de la TV PLUS!!)
AUTOMITRIC a asigurat,ca de obicei,deplasarea protagonistilor,de la sediul TV Plus si cel al Primariei,cu un VOLKSWAGEN TOUAREG,care s-a "comportat" pe placul celor care au facut deplasarea!!!

Persoana foarte sociabila,(ca dealtfel,toti invitatii emisiunilor "Hai la shopping"!!!) d-nul Harsovschi a lasat pentru doua ore,biroul de la Primarie pentru a se dedica shoppingului...de placere!
Mai multe detalii,despre cum au decurs cumparaturile din complexul Shopping City,aflati numai daca ve-ti urmari emisiunea de la TV PLUS!
Asadar.. Vizionare placuta!

A consemnat...Radu Vasile Ianovici,Director Marketing AUTOMITRIC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu