marți, 5 mai 2009

HAI LA SHOPPING 4...SI ...5




"Hai la shopping"...emisiunea de pe PLUS TV Suceava,aduna editie dupa editie,incat eu nici nu mai apuc bine sa scriu despre ea!!


Dar am gasit solutia! Intrucat in cadrul emisiunilor ,alternanta se prezinta in felul urmator: o saptamana un barbat ,o saptamana o femeie,eu am decis,sa fiu...concis: scriu despre un barbat si o femeie...o singura data,nu?


Deci..."Hai la shopping ...4 " l-a avut ca invitat pe Iulian Bancescu (radautean de-al meu,dealtfel),invitat in prezenta caruia Simona,(stiti de acum cine e Simona,asa ca nu va mai spun!)a fost foarte degajata!!!!!!!Normal,nu? Tinerel,simpatic,plin de argumente convingatoare!


In "Hai la shopping ...5" ,invitata emisiunii a fost Doinita Cocris,Presedinta Colegiului Farmacistilor .Ati observat ca la Iulian nu am scris intentionat functia pe care o ocupa,intrucat.....nici el nu stie exact cum se mai numeste institutia la care lucreaza,atat de des si-a schimbat denumirea!!!!!!!


Cu D-na Cocris am discutat multe subiecte interesante,atat cat a durat deplasarea la..si de la shopping.! Multe amanunte insa le ve-ti descoperi urmarind emisunea de la PLUS TV,in fiecare luni seara ,incepand cu orele 20.00.Enjoy!




P.S> Nu am scris nimic de specialistul de marketing de la Shopping City.De ce? Am lasat-o sa se " odihneasca" putin,dupa obositoarea si frumoasa campanie"Sarbatorim un an de shopping impreuna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu