marți, 26 mai 2009

Copilul si familia alaturi de Volkswagen

Copilul si familia alaturi de Volkswagen
Suceava, 26 mai 2009
Cu prilejul Zilei Copilului, AUTOMITRIC, Distribuitor Volkswagen organizeaza, in parteneriat cu SHOPPING CITY Suceava, in parcarea complexului comercial amintit, activitati menite sa ofere copilului si familiei, posibilitatea petrecerii intr-un mod placut a timpului liber.
Sub genericul “Copilul si familia alaturi de Volkswagen,”AUTOMITRIC da startul unor activitati care doresc sa vina in intampinarea dorintelor si cerintelor copilariei.
Astfel, duminica 31 mai 2009, incepand cu ora 10.00, in parcarea Shopping City,vom organiza plimbari cu masinute electrice, in cadrul carora vom urmari indemanarea si priceperea acestora in arta sofatului. De asemenea vom organiza concursuri instant, cu o intrebare de cultura generala despre marca pe care o reprezentam (fireste, la nivelul de perceptie al unui copil!) fiecare participant primind premii.Toti copiii care vor trece pragul locatiei noastre vor primi suveniruri.
Pentru parinti si copii deopotriva ,am pregatit mini excursii pe traseul Shopping City-Centru Oras-Showroom Volkswagen si retur cu autovehicule Volkswagen Transporter 8+1 locuri.
La showroom, participantii la excursie vor fi imortalizati intr-o fotografie (linga masinile Volkswagen), care le va fi trimisa ulterior la adresele personale, cu mentiunea:”Amintire de la…. Volkswagen!”
Activitatile noastre vor continua si dupa ziua de 1 Iunie, cind AUTOMITRIC se va implica in premierea elevilor cu rezultate bune la invatatura din ciclul gimnazial, la una din scolile din judetul Suceava.
Astfel, pe 15 iunie vom fi prezenti la Festivitatea de inchidere a anului scolar si de premiere a elevilor cu rezultate bune la invatatura, unde vom oferi intregul suport pentru premiere (diplome,carti,cadouri) venind astfel in sprijinul copiilor, parintilor si scolii la care vom oferi premierea.

Director marketing,
Radu Vasile Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu