luni, 18 mai 2009

CARDURI DE FIDELITATE PT.CLIENTII VOLKSWAGEN




COMUNICAT DE PRESA
Incepand din luna aprilie,AutoMitric,distribuitor autorizat Volkswagen ,a initiat o campanie de fidelizare a clientilor,precum si posibilitatea de a le oferi acestora o modalitate de petrecere a timpului liber mai putin obisnuita,dar foarte placuta !Astfel,toti cei care au achizitionat masini prin AUTOMITRIC,incepand cu luna aprilie,vor primi,la livrarea autoturismului ,pe linga obisnuitele suveniruri de la Volkswagen ,si cate un card de fidelitate,posesorul acestuia beneficiind de o revizie gratuita precum si de discounturi la lucrarile de intretinere efectuate in service,atat in perioada de garantie cat si postgarantie.
Si lucrurile nu se opresc aici.
Deasemenea,posesorul cardului va beneficia de un zbor de agrement cu un avion de ultima generatie,pilotat de catre piloti cu experienta (printre care si d-nul Manager General Daniel Mitric!) ,avion ce se afla in dotarea recentului infiintat departament de zboruri aeriene usoare!
Zborurile vor fi organizate de catre firma,cu plecari de pe aerodromul din Suceava si cel din Radauti,in functie de zona in care locuieste posesorul cardului.Asadar, “AI ALES VOLKSWAGEN? ADMIRA-L DE…SUS!” Poti ,astfel sa vezi ca ai facut alegerea corecta!
Director marketing,
Radu Vasile Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu