joi, 21 mai 2009

AUDI-PREZINTA UN CONCEPT SPECIAL BAZAT PE Q5


Audi prezintă un concept special bazat pe Q5
Audi îşi provoacă fanii la un exerciţiu de imaginaţie, unul care are ca motiv central un SUV. Cum puterea exemplului este cel mai bun stimulent, aceştia vor fi martorii unui debut interesant ce va fi revelat cu ocazia evenimetului Worthersee Tour din Austria. Vorbim de o altă viziune asupra lui Q5, care va fi prezentat sub forma unui prototip inedit denumit Custom Concept. Numele trădează scopul pentru care a fost creat studiul de design: posibilitatea de a individualiza acest SUV într-o manieră de tuning. Sportivitatea este principala temă care se desprinde din acest concept, care oglindeşte numeroasele posibilităţi de personalizare pentru Q5.
Pe lângă o seamă de accesorii, jantele roşii de 21 inch, eleronul poziţionat pe plafon, difuzorul spate şi geamurile fumurii, barele de amarare cu o tuşă de roşu, Audi dotează prototipul cu un motor turbo V6 de 3.0 litri ce dezvoltă 408 cai putere.
Unitatea pe injecţie directă este un derivat al propulsorului utilizat de S4, dar care primeşte o supliment de 75 de cai putere faţă de sedanul sport.
Rezervele de putere ale maşinii permit un demaraj de 0 la 100 de km/h în doar 4,4 secunde şi o vitezaă maximă de 250 km/h. Custom Concept este un model prin care Audi sărbătoreşte şi evocă cei o sută de ani de existenţă, motiv pentru care dispune de dotări de excepţie: vopseaua specială Daytona Gray, frâne ceramice, suspensie sportivă care coboară garda la sol cu 60 de mm.
Un alt aspect care îl face să fie special şi în acelaşi timp diferit de un Q5 obişnuit este ampatamentul mărit cu mai bine de 90 de mm şi spoilerele care sunt redesenate şi cu dimensiuni mai mari, care pun în evidenţă agresivitatea emanată de elemntele kit-ului exterior.
Cât priveşte habitaclul, Q5 Custom Concept promite o echipare bogată şi de top, în meniu fiind incluse pedalier din inox, scaune sport din gama S-Line şi cameră pentru parcarea cu spatele.
SURSA:MONITORUL DE SUCEAVA -ON LINE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu