miercuri, 15 aprilie 2009

VOLKSWAGEN AUTOVEHICULE COMERCIALE prezinta MULTIVAN BUSINESS










Volkswagen Autovehicule Comerciale prezintă Multivan Business

Suceava, 15 aprilie 2009- Business simbolizează luxul reprezentativ, ieşit din comun, dincolo de limitele oferite de Multivan Highline şi oferă un exclusivism unic în domeniu.
Spaţiul interior generos oferit de Multivan Business este dominat de suprafeţe de lemn de esenţă nobilă, piele şi Alcantara, indiferent dacă este vorba despre scaune, despre capitonajele laterale sau despre plafon. Inserţiile de crom şi lemn impun accente remarcabile. Patru scaune Pullman (două dintre ele rotative) cu centuri integrate cu fixare în trei puncte asigură o atmosferă de lux şi o siguranţă ridicată pentru locurile din spate. Sistemul de reglare electrică a scaunelor permite o poziţie comodă, indiferent de talie. Iar spaţiul generos disponibil în zona picioarelor poate fi extins cu încă 85 de milimetri. Partea din spate a versiunii Business cu ampatament lung este mai generoasă.
Dimensiuni de lux care permit organizarea de conferinţe şi la drum. Prin simpla apăsare de buton, măsuţa inclusă iese din capitonajul peretelui lateral stânga, fiind acţionată electric. De asemenea, un monitor de 15 inci integrat în plafon coboară automat pe poziţie. La acest ecran este conectat sistemul DVD al autovehiculului sau, în funcţie de necesităţi, echipamente externe precum un laptop sau o cameră video. Autovehiculul este echipat de asemenea cu sistem de navigaţie, fax, scanner, imprimantă, modem şi un sistem de telefonie. Acest telefon de la bord dispune de un receptor suplimentar în compartimentul destinat pasagerilor, fiind prevăzut cu o opţiune pentru „convorbiri private” la locul şoferului. Buna dispoziţie şi relaxarea sunt asigurate şi de DVE (Digital Voice Enhancement). Sistemul de sunet de înaltă performanţă, precum şi spoturile cu led încastrate în plafon creează o ambianţă plăcută. Iar compartimentul cu răcire asigură temperatura optimă a băuturilor.
Geamurile fumurii care asigură intimitatea, o uşă culisantă acţionată electric, precum şi jantele de aluminiu de 18 ţoli accentuează caracterul extravagant al modelului Multivan Business, iar eleganţa decentă asigură o notă de sobrietate. Farurile bi-xenon oferă luminozitatea optimă asupra carosabilului. O propulsie corespunzătoare este asigurată de motorul V6 (173 kW / 235 CP) şi de propulsorul TDI cu cinci cilindri (128 kW / 174 CP), la cerere cu o cutie automată de viteze.
PORSCHE ROMANIA/AUTOMITRIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu