joi, 9 aprilie 2009

Marca VOLKSWAGEN s-a impus cu noutati inovatoare la cel mai important targ auto din Europa Centrala-AMI 2009- Leipzig

Marca Volkswagen s-a impus cu noutăţi inovatoare la cel mai important târg auto din Europa Centrală- AMI (Auto Mobil International) 2009 din Leipzig

Noul Golf GTD – premieră mondială cu motorul TDI care dezvoltă 170 CP Noul Polo – Premieră în Germania pentru o serie complet nouăNoul Golf Plus BlueMotion şi Golf BlueMotion – cele mai economice modele din clasa lorNoul Passat CC BlueTDI – cea mai ecologică limuzină diesel din lume Noul Caddy Maxi EcoFuel – cu rază de acţiune de 570 kilometri în regim de funcţionare cu gazNoul Multivan Comfortline şi California Cape2Cape – două modele versatile puternice pentru utilizări multiple
Suceava, 09 aprilie 2009 -
Şi în acest an, Volkswagen va extinde gama de modele foarte economice, ecologice şi rentabile. Cu ocazia târgului Auto Mobil International a fost lansat în premieră mondială noul Golf GTD cu un propulsor TDI Common Rail care dezvoltă 125 kW / 170 CP. Acest Golf care atinge 222 km/h consumă numai 5,7 litri de carburant la 100 de kilometri. De asemenea, în premieră pentru Germania, Volkswagen a prezentat la Leipzig noul Polo, conceptul Polo BlueMotion, noul Golf BlueMotion, următoarea versiune a modelului Golf Plus BlueMotion, versiunea exclusivistă Passat CC BlueTDI Individual. Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat în paralel noul Caddy Maxi EcoFuel şi, prin aceasta, un alt furgon compact cu motor pe gaz. În mod suplimentar, Volkswagen Autovehicule Comerciale a venit cu modelul California Cape2Cape creat pentru globetrotteri, precum şi o versiune actualizată a modelului Multivan cu ampatament extins.Conceptul Polo BlueMotion
Noul lider la capitolul consum redus este reprezentat de conceptul Polo BlueMotion. Acest automobil cu cinci locuri, cu cel mai redus consum de carburant la nivel mondial, este încă la stadiu de prototip. Consum: 3,3 litri! Emisii de CO2: numai 87 g/km! Şanse de adoptare în producţia de serie: foarte mari! Înaltă tehnologie la bord: un nou propulsor TDI de 1,2 litri cu tehnologie Common-Rail care dezvoltă 55 kW / 75 CP, sistem automat de pornire-oprire şi un alt sistem pentru recuperarea energiei de frânare.

Golf BlueMotion

Cu noul Golf BlueMotion, Volkswagen prezintă soluţia pentru autoturismul economic din prezent. În baza celei de-a şasea generaţii a acestui bestseller a fost realizat un talent universal care îi va entuziasma nu doar pe şoferii profesionişti, care parcurg frecvent distanţe lungi, ci şi pe şoferii de ocazie, prin consumul mediu de 3,8 litri (99 g/km CO2). Golf dispune de un sistem automat de pornire-oprire şi mizează pe recuperarea forţei. În ciuda consumului foarte redus: Golf BlueMotion care dezvoltă 77 kW / 105 CP nu este un automobil fără performanţe. Din contră, este un model dinamic, graţie cuplului motor de 250 newton-metri.

Golf Plus BlueMotion
Acelaşi lucru este valabil pentru noul Golf Plus BlueMotion, care mizează pe acelaşi propulsor nou TDI de 1.6 litri cu sistem de injecţie Common-Rail şi pe sisteme identice, precum cel destinat recuperării energiei şi un sistem de start-stop. Prin soluţia constructivă, consumul este de 4,3 litri (emisii CO2 de 114 g/km), înregistrat de modelul Golf versatil cu acoperiş înalt în medie la 100 kilometri. În raport cu concurenţa, este asigurată o valoare optimă, cu o nouă reducere a consumului de 0,5 litri în comparaţie cu primul Golf Plus BlueMotion. Cu un plin de 55 de litri, acest Golf parcurge fără probleme 1.100 de kilometri.

Passat CC BlueTDI
O distanţă de 1.300 de kilometri între două alimentări poate fi parcursă de modelul foarte economic Passat CC BlueTDI. Acest Volkswagen se remarcă prin performanţele tehnologice deosebite, deoarece motorul său – propulsorul BlueTDI de 105 kW / 143 CP cu catalizator SCR, care permite o reducere semnificativă a oxizilor de azot – este considerat cel mai ecologic motor diesel din lume! Numai 5,2 litri (!) motorină este consumul acestei limuzine rapide care atinge o viteză de 214 km/h. CO2: 139 g/km. Acest model Volkswagen respectă deja valorile limită impuse de norma de poluare Euro 6 care va intra în vigoare din anul 2014. La cerere, Passat CC BlueTDI beneficiază de o cutie automată de viteze cu 6 trepte cu ambreiaj dublu. Un lucru este cert: în activitatea cotidiană, acest model răspunde tuturor cerinţelor actuale. Iar aceasta în condiţii durabile. Versiunea BlueTDI a limuzinei prezentată la Leipzig are la bază modelul de ultimă generaţie Passat CC Individual. Caracteristic: cele mai nobile materiale şi dotări exclusiviste.

Caddy Maxi EcoFuel
Cu ocazia AMI, Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat versiunea de serie a modelului Caddy Maxi EcoFuel. Denumirea suplimentară „EcoFuel“ este utilizată în mod tradiţional de Volkswagen pentru sistemele de propulsie pe gaz, un carburant ecologic, dar şi rentabil. Avantajul enorm oferit de Caddy Maxi EcoFuel: o distanţă senzaţională pentru această categorie de autovehicule între două opriri pentru alimentare de 570 de kilometri în condiţiile rulării exclusive pe gaz. Inclusiv cu „rezervorul de rezervă pentru benzină“ disponibil în mod suplimentar, modelul beneficiază de o rază totală de acţiune de 700 kilometri.

California Cape2Cape
Cu modelul special Cape2Cape bazat pe California Beach cu trapă acţionată manual, Volkswagen Autovehicule Comerciale preia ideea de globetrotter. Inspirat de turul de succes de nouă săptămâni realizat de sportivul extrem Joachim Franz, început la Capul Nord şi încheiat în Cape Town, pentru aspectul modelului California Beach s-a optat în mod conştient pentru robusteţe. Astfel, Cape2Cape este o soluţie pentru sportivii amatorii şi persoanele dornice de aventură, pasionate de petrecerea concediilor în aer liber, care caută un automobil potrivit pentru activităţile lor.

PORSCHE ROMANIA/AUTOMITRIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu