miercuri, 1 aprilie 2009

HAI LA SHOPPING ....2




HAI LA SHOPPING 2….!

Astazi,din nou la shopping, si…din nou cu PLUS TV,si,si..din nou la Shopping City Suceava.!
Din nou,realizatoarea emisiunii ,Simona(o prezenta dealtfel foarte placuta in cadrul emisiunii si in deplasarile de la TV la complexul commercial si invers! !)alaturi de Cameramanul de”serviciu”(Ionut) s-au urcat intr-un Volkswagen Golf pentru a merge la cumparaturi,de data aceasta alaturi de doamna Sorina Barbu,consilier judetean in actualul legislativ.
Am ales Volkswagen Golf ,dintr-un simplu motiv: doamnele iubesc acest model.(asa arata chiar si unele statisitici,!)
As spune …”si din nou…gazda noastra ,Lorelai,a intarziat,”dar….nu pot ,nu pot,pentru ca …as comite o mare nedreptate!
De data aceasta,a fost punctuala,(chiar daca in urma telefonului primit de la noi!!) si cu “lectia” de shopping invatata,ceea ce ne-a determinat sa nu zabovim prea mult la obisnuitul ceai inainte de filmare,echipa de la PLUS TV impreuna cu d-na Sorina,trecand déjà la “ACTION!”(stiti dvs, ca in filmele artistice,cind regizorul are placuta aceea pusa in fata obiectivului,si striga: Hai la shopping,partea a II a,scena 1,dubla 1,MOTOR!!!)”iar eu cu specialistul de marketing ,(tot Lorelai,fireste) punctand ultimele detalii in ceea ce priveste apropiata campanie care se va desfasura la Shopping City Suceava,sub numele de “Sarbatorim un an de shopping impreuna!!”
Daca vreti sa stiti cum a fost,eu va invit ,din nou,(interesant laitmotivul asta…din nou…)sa ramaneti cu ochii pe PLUS TV Suceava,luni de la orele 20.00,cind va fi transmisa emisiunea ‘Hai la shopping!”,si daca,Doamne fereste,ratati intalnirea de luni,mai aveti,nu una,ci doua ocazii sa va revansati ,dumneavoasta ,cei fideli acestei emisiuni,fata de noi: marti,de la orele 13.00 si sambata de la orele 17.00!
Asadar,”Hai la shopping!” continua!
Ca de obicei,obisnuita poza de”grup!”

Un comentariu:

  1. DA, este adevarat ca este o adevarata placere sa mergem la shopping si nu doar pentru a face cumparaturi, ci si pentru a "mai barfi" cu directorul de marketing, Radu Ianovici, o prezenta cu adevarat placuta!
    In ceea ce priveste emisiunea...sper sa fie pe placul telespectatorilor...Invitata este cu adevarat una deosebita, o doamne cu mult bun gust si care prefera hainele....(urmariti emisunea pt a afla)! In ceea ce priveste masina..DA, ESTE UNA PE PLACUL NOSTRU, AL FEMEILOR..Ajungand si la Lorelai...Bravo ei ca nu a lipsit...sa nu isi piarda naravul:))
    Simona

    RăspundețiȘtergere