miercuri, 11 martie 2009

VOLKSWAGEN PREZINTA CADDY 4MOTION furgon




SUCEAVA,11 martie 2009




Volkswagen prezintă Caddy 4MOTION furgon

Bucureşti, 11 martie 2009- Cu o capacitate de 3,2 metri cubi, Caddy 4MOTION în versiunea furgon oferă spaţiu suficient pentru distribuţie rapidă pe distanţe scurte şi lungi. Accesul la portbagaj este asigurat atât din spate, cât şi de pe partea dreaptă a autovehiculului. Două uşi spate cu două canaturi, cu dimensiuni diferite şi împărţire asimetrică permit o înălţime de încărcare de 1116 mm. În funcţie de opţiune, uşile pot fi comandate cu sau fără geam. La cerere este disponibilă şi o versiune cu hayon. De asemenea, noul Caddy poate fi echipat cu o a doua uşă culisantă. Se poate renunţa însă şi la uşa culisantă din dreapta.
Lăţimea maximă de încărcare la interior este de 1558 mm, iar lăţimea dintre pasajele roţilor este de 1170 mm. Platforma de încărcare cu o lungime de 1781 mm, cu o suprafaţă complet orizontală, oferă spaţiul necesar pentru un europalet. În funcţie de echipare, sarcina de încărcare a modelului Caddy 4MOTION versiunea furgon poate ajunge până la 720 kg. Sarcina maximă de remorcare este de 1500 kg. Bineînţeles că modelul Caddy 4Motion poate fi comandat şi în versiunea vitrată şi Kombi, pana la 6 +1 capacitate transport persoane.
La bordul modelului Caddy, totul este la locul potrivit. Autovehiculele care, datorită regimului de utilizare, sunt conduse de mai mulţi şoferi, necesită funcţii care să permită operarea intuitivă. Din acest motiv, scaunele faţă şi postul de lucru din spatele volanului (în echiparea de serie cu airbag, opţional cu volan multifuncţional) se remarcă prin caracteristicile ergonomice echilibrate. În mod suplimentar, capacitatea de utilizare în regim cotidian este subliniată de numeroasele compartimente de depozitare. Astfel, un torpedo deschis şi două compartimente mai mici la nivelul planşei de bord permit depozitarea obiectelor necesare în activitatea profesională cotidiană. Suporturile verticale pentru sticlele de băuturi (volum de până la 1,5 litri) pot fi depozitate în capitonajele uşilor, fiind protejate împotriva răsturnării. Patru suporturi de pahare şi diferite compartimente de depozitare sunt dispuse în jurul manetei pentru frâna de mână, în consola mediană. Un spaţiu generos de depozitare la nivelul plafonului, deasupra parbrizului, permite stocarea dosarelor în format A4.
Comenzile pentru sistemul de încălzire, aerisire şi climatizare sunt dispuse în centrul planşei de bord, fiind accesibile foarte uşor pentru şofer şi pasagerul din dreapta. Deasupra celor trei butoane rotunde de reglare pentru sistemul de aerisire, lângă comenzile instalaţiei de climatizare, sunt dispuse două rotiţe pentru controlarea sistemului de încălzire a scaunelor, disponibil la cerere. Spre deosebire de o instalaţie obişnuită de climatizare, sistemul opţional Climatronic realizează reglarea automată la valoarea selectată. “Cea de-a treia generaţie a modelului Caddy se bazează pe o poveste unică de succes de cinci ani. Numeroase premii confirmă faptul că este un model foarte căutat în special pe piaţa autovehiculelor utilitare. În prezent, acest model cu versatilitate remarcabilă este disponibil şi în versiunea 4MOTION, indiferent dacă este vorba despre versiunea Furgon, Kombi sau Life. Un cuplu Haldex reglat electronic distribuie forţa de propulsie dezvoltată de motorul TDI de 1,9 litri între axul faţă şi spate.” declară directorul de marcă Volkswagen Autovehicule Comerciale, Eugen Grigoraş.




SURSA:PORSCHE ROMANIA/AUTOMITRIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu