joi, 12 martie 2009

UNDE PUTETI NAVIGA GRATUIT PE INTERNET

Articol publicat in Adevarul de Seara,(Suceava)editia 12 martie 2009.


Internauţii au la dispoziţie mai multe hotspot-uri în ora. Locaţii de acest tip pot fi găsite atât în municipiul Suceava, cât şi la Gura Humorului sau la Rădăuţi.
Sucevenii care utilizează în mod frecvent internetul nu mai sunt nevoiţi să se rezume la conexiunea de acasă sau de la serviciu pentru a „naviga". În prezent, în oraş sunt mai multe zone unde accesul la internet este gratuit.
În Parcul Universităţii emite un hotspot al Universităţii „Ştefan cel Mare", cel mai puternic din oraş, care are o arie de acoperire de la Stadionul Areni până la Planetariu. Şi în parcul din strada Mărăşti există un hotspot gratuit, în faţa clădirii Holding Bit Telecom.
Aceleaşi servicii, la Rădăuţi şi la Gura Humorului
La Hotel Bucovina internetul fără fir funcţionează atât în holul clădirii, cât şi în parcare sau pe terasă. Cel mai recent hotspot amplasat în oraş este la MitricAutoService, la ieşirea din Suceava.
La patru kilometri distanţă de oraş, Hotelul Restaurant Căprioara asigură acces wireless atât pe terasa acoperită, cât şi în grădina de vară.
În Rădăuţi, internauţii îşi pot folosi laptopul în timp ce aşteaptă preparatele comandate în restaurantul Orso Bruno. Localitatea Gura Humorului oferă turiştilor şi localnicilor un număr de 12 locaţii cu internet wireless gratuit, la hoteluri şi pensiuni.
Online la terasă
Oferta este variată în acest domeniu, mai ales la baruri şi restaurante. Nefumătorii pot merge cu notebookul la Cafeneaua Emotion, situată mai sus de Baia Comună.
„Este avantajos deoareceprefer să comunic gratuit pe internet cu prietenii mei decât să le dau telefon", a spus studenta Simona Patraş. Conexiune wi-fi este şi la Red Café, local situat în aripa nouă a Centrului Comercial Zimbru. Înăuntru, dar şi pe terasă, cafeneaua oferă internet wireless gratuit clienţilor amatori de chat.
Avantajele hotspot-urilor
Hotspot-urile gratuite sunt o metodă uşoară şi avantajoasă de a utiliza o conexiune la internet, cu lăţime largă de bandă. Acest lucru înseamnă o viteză mare de transfer a datelor şi o navigare uşoară.



On line,puteti vizualiza articolul accesand:

http://www.adevarul.ro/articole/unde-puteti-naviga-gratuit-pe-internet.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu