duminică, 22 martie 2009

SCIROCCO-VEDETA LA AUTOTUNNING SHOW


In zilele de 20 si 21 martie Iulius Mall Suceava,avand ca partener media Radio Impact si coorganizator clubul Crazy Drivers alaturi de Toyota,au organizat,un week end incendiar in parcarea Mall-ului.Un weekend plin de adrenalina pentru iubitorii de motoare pe 4 roti ,pentru nonconformistii care iubesc masinile mai mult decat propria lor existenta! .Au fost organizate concursuri de burn-out,drift si indemanare,alaturi de expozitie de tunning auto .
Chiar daca nu am fost organizatori,am fost invitati sa participam,cu un model care sa fie in "ton " cu tematica propusa .Si ce altceva putea "da" mai bine intr-un asemenea loc?
Desigur...SCIROCCO!Si din nou...Scirocco a fost la inaltime! Apreciat in unanimitate de toti vizitatorii,cat si de campionul national de raliuri Bogdan Marisca(care a fost o prezenta deosebit de amabila si de placuta in cadrul show-ului) SCIROCCO a incantat privirile tuturor si nu numai.Invitati fiind sa dam curs unei probe de indemanare(contracronometru fireste,dar am refuzat politicosi cronometrarea deoarece nu am dorit sa concuram !!)SCIROCCO s-a comportat admirabil pe traseul de indemanare realizat in parcarea Iulius Mall.Fara a brusca in nici un fel comenzile,fara a forta,masina a luat"acele de par" in cea mai mare siguranta,respectand trasa ideala de inscriere in curbe si intre jaloane!Si daca doriti sa vedeti cum a fost ...v-am pregatit cateva fotografii de la eveniment ,unde SCIROCCO a fost vedeta!
Multumim si lui Razvan pentru amabilitate,lui Stefan pentru sprijin,si d-nului Bogdan Marisca pentru aprecieri!
Si nu in ultimul rind,multumiri Raluca ,pentru invitatie si ...sustinere!

http://picasaweb.google.com/radone.ianovici/SCIROCCOVEDETALAAUTOTUNNINGSHOW#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu