luni, 9 martie 2009

PRIMAVARA ACEASTA VOLKSWAGEN E ALATURI DE TINE!






















DOAMNELE SI DOMNISOARELE…SARBATORITE SI IN TRAFIC


Duminica,8 martie,AUTOMITRIC ,distribuitor Volkswagen,impreuna cu Politia Rutiera din Suceava si Radauti,si avandu-I ca parteneri pe reprezentantii mass-media din judet,au organizat o actiune menita sa sarbatoreasca conducatoarele auto aflate in trafic.

Toate doamnele si domnisoarele surprinse la volan ,au fost oprite,nu pentru a li se acorda vreo amenda pentru depasire de viteza,sau pentru cine stie ce abatere de la normele de legislatie rutiera,ci,pentru a primi cate o floare si un cadou de la organizatorii acestei actiuni.

“Intr-o lume cuprinsa de disperare si de grija zilei de maine,ne-am gandit ca femeile din viata noastra ,a tuturor,merita atentia si respectul cuvenit.Si cum am fi putut altfel sa le sarbatorim,noi,cei care lucram in domeniul auto?In traffic si la volan,nu-I asa? Asa ca ,impreuna cu Politia Rutiera, si cu dvs.reprezentantii mass media,am luat aceasta hotarare.”
Dealtfel ,ne dorim ca astfel de activitati sa continue si sa devina obisnuinta,”ne-a declarat Radu Vasile Ianovici,director de marketing si PR in cadrul AUTOMITRIC.
“Transmitem pe aceasta cale,si din partea conducerii institutiilor si firmelor implicate in aceasta activitate ,un mesaj de felicitare,viata lunga si frumoasa tuturor femeilor “a mai spus d-nul Radu Ianovici.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu