joi, 19 martie 2009

LA RADIO....

Pentru cei care doresc sa asculte emisiunile pe care le realizez la RADIO GOLD Radauti,le pot da un link si o frecventa.In rest,numai "urechi" pentru mine sa aiba!Sambata seara,muzica retro e la ea acasa,imbinata asa cum trebuie,cu subiecte actuale,subiecte din viata de zi cu zi,promovari produse,amintiri depanate si povestite deopotriva de ascultatori si de redactor,legaturi,in timp si spatiu cu cei dragi noua plecati fiecare in fel si fel de colturi ale lumii,totul interactiv si fara plictiseala! BLOCAT IN FM, e o emisiune pentru mari si mici,tineri si mai putin tineri,o emisiune pe care nu o poti trece cu "vederea"!!!! De fapt,o poti trece cu vederea ,insa nu poti lasa "auzul " impasibil !!!!Suntem la radio,nu?Intre 21.00 si miezul noptii ramanem cu totii...Blocati pe 99,2 FM sau pe linkul http://82.79.225.13:8000/ !
Iar...duminica...ei bine ,duminica seara ,de la 18.30 avem de toate:glume,farse,stiri,muzica pentru toate gusturile(muzicale...fireste,caci de...gastronomie nu poate fi vorba!!),reclama,subiecte dedicate(daca sponsorul doreste!!)toate astea pina pe la 21.30!

Si daca doriti sa ascultati si ceva ce tine de..social,atunci ,joia de la 18.00-19.00 aveti Cacealmaua Realitatii,o emisiune in care razi ...si plingi...de realitatea care te-conjoara!(vorba promo-ului desigur!!)Cacealma si ..realitate..cu ..Raducu!

Pina ne reauzim....sa auzim numai de bine!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu